Nooit Stoppen Met Proberen

…met dat motto onder de arm en die instelling in de kop, wordt het mogelijk om ontzettend veel obstakels te overwinnen. De inspiratie voor Nooit Stoppen Met Proberen komt van een prachtig liedje van Daniël Lohues.

NSMP.nl is een site voor mensen die zelfstandig geld willen verdienen om zo meer regie te krijgen over tijd en prioriteit. Misschien wil je je hobby bekostigen of droom je ervan om een online imperium op te bouwen. Hoe dan ook: als zelfstandige trek je zelf aan de touwtjes! Ultieme vrijheid om je tijd en geld in te delen zoals jij dat het liefste wil. Geld is voor jouw leven wat benzine is voor een auto; noodzakelijk om te kunnen blijven doen waarvoor je gemaakt bent.

Goed verhaal. Maar hoe dan?

Leuk dat je dat vraagt. Het is mogelijk om online je eigen inkomen te verdienen, ook voor jou. Maar in tegenstelling tot wat menig online “guru” je wil doen geloven, is er geen kant-en-klaar stappenplan dat je even volgt waarna het “passieve inkomen” eeuwig je bankrekening binnendruppelt.

Het is een wirwar van tools, technieken, jargon en verdienmodellen die ook nog eens snel veranderen. Hoe weet je nou wat voor jou werkt?

NSMP helpt je daarbij door online 1-op-1 coaching of de workshop serie “Business Blauwdruk: Product, Publiek en Poen”.


Hoi, ik ben Arno en ik help mensen die dingen op internet maken om er een eerlijk inkomen mee te verdienen. Sinds 2000 heb ik in allerlei technische en minder-technische rollen gewerkt aan (online) technologie. In Sillicon Valley startups, “Big Tech” en online retail. Zowel als werknemer en als zelfstandige. In 2018 ben ik de eerste trainingen gaan geven en sinds 2020 leer ik de kneepjes van coaching bij Berg & Boer.

Dat geeft mij de kennis en ervaring om het jou ook te leren.

End result of an online live stream training session

Als je mijn hulp kunt gebruiken, schrijf je in voor de workshop serie of stuur me een e-mail: info@nsmp.nl.

Ik schrijf ook een (onregelmatige) nieuwsbrief voor mensen die dingen op internet maken. Ik zou het leuk vinden als je je daarvoor aanmeldt: