NSMP = Nooit Stoppen Met Proberen

…want met dat motto onder de arm en die instelling in de kop, wordt het mogelijk om ontzettend veel obstakels te overwinnen. De inspiratie hiervoor komt van een prachtig liedje van Daniël Lohues.

Hoi, ik ben Arno en ik help mensen die dingen op internet maken om er een eerlijk inkomen mee te verdienen. Sinds 2000 heb ik aan veel manieren gewerkt om geld te verdienen met (online) technologie. In Sillicon Valley startups, “Big Tech bedrijven” en groot online warenhuis. Zowel als werknemer en als zelfstandige. Sinds 2020 deel ik die kennis en ervaring hier.

Geld is voor het leven wat brandstof is voor een auto. Ik help vooral solo-ondernemers en kleine groepen om online kansen zo goed mogelijk te benutten. Maar wel door trouw te blijven aan wie je bent, betaald te worden voor wat je doet en de wereld om je heen stukje bij beetje beter te maken.

Dat is ontzettend leuk, maar niet gemakkelijk. Wat menig online plan, cursus of guru ook wil doen geloven: er is geen sjabloon om te volgen waarmee je na 10, 30 of 90 dagen ineens een continu “passief inkomen” op je bankrekening gestort krijgt.

Nee, het is echt Nooit Stoppen Met Proberen. Maar dat is precies het mooie eraan; je slaat een weg in vol persoonlijke groei. En ondertussen vind jij jouw publiek en leer je hoe jij hen kunt helpen.

End result of an online live stream training session

Als je mijn hulp kunt gebruiken, neem dan contact op. Ik schrijf ook een (ongeveer) maandelijkse nieuwsbrief voor mensen die dingen op internet maken. Ik zou het leuk vinden als je je daarvoor aanmeldt: